Menu

Ασφάλεια για τα μαλλιά του πελάτη σας

ΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210.52.46.910

Σφάλμα
  • The webmaster has forbidden your access to this site

 

3 bottle triangle w app 

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Γίνε ξανθιά. Τόλμησε να πας πέρα από τα όρια κάνοντας κάτι καινούριο χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο την τρίχα των μαλλιών σου. Από την στιγμή που θα φτάσεις στην καρέκλα του κομμωτηρίου, οι colorists σε απελευθερώνουν από τον φόβο των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Olaplex σαν εργαλείο ή μια νέα υπηρεσία. Η επιλογή είναι δική σου. Σαν εργαλείο, χρησιμοποίησε το Olaplex Bond Multiplier No. 1 προσθέτοντας στο ξανθιστικό ή στο χρώμα και τελείωσε εφαρμόζοντας το Bond Perfector No.2 πριν λουστείτε για να μειώσει δραματικά την καταστροφή της τρίχας, σε κάθε βαφή.

Βελτιστοποιήστε το Olaplex προσφέροντας μια νέα υπηρεσία κομμωτηρίου. Προτείνετε το επαγγελματικό Hair Perfector No.3 Take Home στους πελάτες σας για χρήση μία φορά την εβδομάδα για περαιτέρω ενδυνάμωση της τρίχας ή για προ-θεραπεία πριν από την επόμενη βαφή. Το Hair Perfector No.3 Take Home έχει καταπληκτικά πρόσθετα οφέλη που αναφέρθηκαν από εκατοντάδες πελάτες.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ... OLAPLEX?

Η ΒΑΣΙΚΗ διαδικασία που πολλαπλασιάζει τους δεσμούς και επανασυνδέει τους ήδη σπασμένους. Μπορεί να υπάρχει και μόνο ένας!

Ξεκινήσαμε βρίσκοντας δύο από τους κορυφαίους παγκοσμίως PHD στα υλικά και στην χημεία, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε προϊόν για τα μαλλιά, τον Dr. Eric Pressly και τον Dr. Craig Hawker. Με αυτή την νέα προοπτική, αυτή η ονειρική ομάδα ανακάλυψε ένα νέο συστατικό, χωρίς λάδια και σιλικόνη, το οποίο συνδέει τους σπασμένους δεσμούς των μαλλιών κατά την εφαρμογή αλλά και μετά, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά από πριν. Ακούγεται σαν την παλιά καλή ιστορία αλλά δείτε τι λένε οι κορυφαίοι colorists για το Olaplex σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Όπως λένε, η απόδειξη βρίσκεται στην δοκιμή.

Πως να χρησιμοποιήσεις το Olaplex?

Ξοδέψτε λίγα λεπτά παρακολουθώντας την διάσημη colorist Tracey Cunningham σε ένα εκπαιδευτικό video για να επιβεβαιώσετε την επιτυχία σας με το Olaplex.


VideoThumbnail1

Γιατί το Olaplex?

Ο Jordan Alexander και η Slim, συνεργάτες στην εκπαίδευση για το Olaplex, έχοντας δουλέψει με την Tracey Cunningham χρησιμοποιούν το Οlaplex σε καθημερινή βάση σε χιλιάδες ανθρώπους και μιλούν για τα πλεονεκτήματα και για το τι καθιστά το Olaplex την σωστή επιλογή για τον στυλίστα και για τον πελάτη.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ COLORIST ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΛΙΜΟΣ - BE YOUTIFUL

ΗΣΙΩΔΟΥ 7

210-9944844

Το Olaplex είναι το Νο. 1 απαραίτητο συστατικό σε κάθε βαφή και στις ανταύγειες.

CHAD KENYON
Benjamin Salon, West Hollywood, CA

Μπορώ να πώ ότι το Olaplex είναι απαραίτητο όπλο στο οπλοστάσιο μου. Όποτε με ρωτάνε για προστασία στα μαλλιά του πελάτη μου, στρέφομαι στο Olaplex.

GUY TANG
West Hollywood, CA

Είναι το πιο επαναστατικό προϊόν που έχω δεί εδώ και πολύ καιρό.


TRACEY CUNNINGHAM
Meche Salon, Beverly Hills, CA

Είμαι απολύτως παθιασμένη με το Olaplex, πιστεύω ότι έχει αλλάξει την βιομηχανία. Η προστασία των μαλλιών δεν βρίσκεται σε κίνδυνο από τις χημικές επεξεργασίες.

BIANCA HILLIER
Sally Hershberger, Los Angeles, CA

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ

Το Olaplex είναι η ασφάλεια σου για να φτάσεις τα μαλλια του πελάτη σου σε επίπεδο που δεν ήταν προηγουμένως δυνατόν χωρίς καταστροφή.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Απλώς προσθέτεις το Olaplex Bond Multiplier κατευθείαν στην βαφή ή στο ξανθιστικό και μετά το Bond Perfector κατά το ξέπλυμα της βαφής. Ο πελάτης παίρνει το Hair Perfector No.3 στο σπίτι για επαγγελματική χρήση μια φορά την εβδομάδα.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δοκιμάσαμε το Olaplex κυριολεκτικά σε κάθε τύπο μαλλιών και δούλεψε. Ασιάτες, Καυκάσιους, Αφρικανοαμερικάνους, με ήδη βαμμένα μαλλιά ή φυσικά.


ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Το Olaplex έχει χρησιμοποιηθεί χιλιάδες φορές με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το μόνο που μπορεί να πάει στραβά είναι να βάλεις περισσότερο Οlaplex στο ξανθιστικό ή να μην φτάσεις το οξυντάν στην υψηλότερη σκάλα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι βλέποντας το Olaplex να δουλεύει για πρώτη φορά που θέλουν να βάλουν περισσότερο την επόμενη. Αν το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί καιρός να επανέλθουν τα μαλλιά σας. Είναι σαν να προσθέτεις νερό σε χυμό... αραιώνεις το οξυντάν με Οlaplex και το ισορροπείς.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Ξεκινάς με το Olaplex Bond Multiplier No.1 προσθέτοντάς το κατευθείαν στην βαφή. Άφου ξεπλύνεις τα μαλλιά εφαρμόζεις το Olaplex Bond Perfector No. 2 για τουλάχιστον 5 λεπτά και το ξεβγάζεις με σαμπουάν και με conditioner. Μπορείς να το αφήσεις επίσης στα μαλλιά χρησιμοποιώντας το σαν lotion για κούρεμα. Ο πελάτης παίρνει σπίτι το Hair Perfector No.3 για χρήση μία φορά την εβδομάδα για περαιτέρω ενδυνάμωση της τρίχας. Είναι πραγματικά απλό, ασφαλές, χωρίς τοξικά. Δείτε την συσκευασία για λεπτομέρειες στην χρήση.

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όλοι θέλουν να ξέρουν αν το Olaplex μένει στα μαλλιά και καθιστά δύσκολη την διαδικασία της βαφής μετά από μερικές χρήσεις. Η γρήγορη απάντηση είναι ότι απλά τα βελτιώνει. Οι δοκιμαστές μας, διάσημοι επαγγελματίες colorists που παίρνουν ρίσκο, χρησιμοποιούν το Olaplex σε χιλιάδες πελάτες πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο. Ούτε μια αρνητική αναφορά, ποτέ. Το μόνο που μπορεί να πάει στραβά είναι να βάλεις περισσότερο Οlaplex και να αραιωθεί πιο πολύ το διάλυμα. Αυτό συμβαίνει συχνά και το ξαναναφέρουμε . Είναι ένα καινουριο προϊόν και απαιτεί εναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Αλλά είναι τόσο εύκολο...